Δωρεάν βιβλία από το Skeftomai.gr

Τελευταία έκδοση: version 6.0

Είναι βασική μου πεποίθηση ότι ένα βιβλίο πρέπει να ΔΟΚΙΜΑΖΕΤΑΙ πριν διεκδικήσει μία θέση στη βιβλιοθήκη μας. Την απέκτησα ως αναγνώστης, καθώς δεν είναι λίγες οι φορές που πλήρωσα για ένα βιβλίο με υποσχόμενο τίτλο και εξώφυλλο, ενώ τελικά δεν άξιζε.. Ξέρω πόσο πολύτιμος είναι ο χρόνος σας, γι αυτό πριν κάνετε χρονοβόρες περιηγήσεις στη σελίδα, θέλω να σας προσφέρω άμεσα τo δωρεάν βιβλίo μου για το κάπνισμα σε ψηφιακή μορφή!

Για κατέβασμα του βιβλίου στον υπολογιστή ή το κινητό σας εγγραφείτε στην κλειστή ομάδα Φέισμπουκ του Skeftomai.gr. Εκεί θα δείτε μία δημοσίευση που ξεκινάει με την φράση: "ΔΩΡΕΑΝ ΒΙΒΛΙΑ από το Skeftomai.gr". Σε αυτήν υπάρχουν όλα τα λινκ για το κατέβασμα των δωρεάν βιβλίων. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο φέισμπουκ, μπορείτε να κατεβάσετε το βιβλίο συμπληρώνοντας την παρακάτω φόρμα με το καλύτερο email σας.

Στείλε τα βιβλία στο μέιλ μου

* indicates required

Παρακαλώ συμπληρώστε τι είδους ενημέρωση θέλετε να λαμβάνετε από το Skeftomai.gr:

Μπορείτε ανά πάσα στιγμή να ξεγραφτείτε από την λίστα ενημέρωσης πατώντας στο λινκ που υπάρχει στο τέλος κάθε email που λαμβάνετε. // You can unsubscribe at any time by clicking the link in the footer of our emails. For information about our privacy practices, please visit our website.

We use MailChimp as our marketing platform. By clicking below to subscribe, you acknowledge that your information will be transferred to MailChimp for processing. Learn more about MailChimp's privacy practices here.

————————————

* Για αγορά της πλήρους έντυπης έκδοσης των βιβλίων δείτε εδώ.