Skeftomai.gr - Community
Skeftomai.gr
Βίντεο
Welcome,
Guest
. Please
login
or
register
.
1 Hour
1 Day
1 Week
1 Month
Forever
Login with username, password and session length
Skeftomai.gr
Home
Forum
Help
Login
Register
Skeftomai.gr - Community
»
ΔΙΑΤΡΟΦΗ & ΕΥΕΞΙΑ
»
Συμπληρώματα Διατροφής
»
Πού να αγοράσω φθηνά και ποιοτικά συμπληρώματα Διατροφής;
Print
Pages:
1
...
13
14
15
16
17
[
18
]
19
20
21
22
23
...
33
Go Down
Author
Topic: Πού να αγοράσω φθηνά και ποιοτικά συμπληρώματα Διατροφής; (Read 227138 times)
0 Members and 4 Guests are viewing this topic.
tsakvas
τακτικό μέλος
Thank You
-Given: 0
-Receive: 8
Re: Πού να αγοράσω φθηνά και ποιοτικά συμπληρώματα Διατροφής;
«
Reply #170 on:
September 10, 2017, 04:52:40 PM »
Ζητώ συγνώμη από το forum και τους φίλους της εδώ συζήτησης για την απροσεξία μου αλλά και ένα μπράβο στον giannis mtrs που το παρατήρησε, όντως το ποσό που αναγράφεται επάνω στο κουτί είναι σε δολάρια Αμερικής και όχι σε Ευρώ....το τελωνείο δεν το πρόσεξε με αποτέλεσμα πολλοί να την έχουν πατήσει και το Ελληνικό Δημόσιο, μέσω των ΕΛΤΑ, να έχει βγάλει εύκολο παραδάκι.......εγώ έχασα 2,34 ευρώ, θα τους στείλω βέβαια email αλλά το να σε επιστρέψουν κάτι τέτοιοι δημόσιοι οργανισμοί χρήματα μοιάζει περισσότερο ανέκδοτο.....
gatopardos
Σχολιαστής
Thank You
-Given: 2
-Receive: 3
«
Reply #171 on:
September 10, 2017, 08:09:42 PM »
Παιδιά καλησπέρα σε όλους,παιδιά θέλω να ρωτήσω εάν γνωρίζει κανείς κάποια εταιρεία στην Ευρώπη που να είναι σαν την iherb?δηλαδή να πουλά συμπληρώματα διατροφής από διάφορες εταιρείες όπως η iherb και εσύ να επιλέγεις τι να αγοράσεις?εδώ μέσα μερικά μέλη αναφέρουν κάποιες εταιρείες από Ευρώπη αλλά όταν πήγα και είδα τα σαιτ τους είδα ότι είναι εταιρείες που παρασκευάζουν συμπληρώματα διατροφής και απλώς προωθούν τα προϊόντα τους μέσα από δικά τους σαιτ και δεν είναι κάτι σαν την Iherb.
Ευχαριστώ.
Με εκτίμηση.
Gatopardos
giannis mtrs
Σχολιαστής
Thank You
-Receive: 5
«
Reply #172 on:
September 10, 2017, 09:05:45 PM »
prozis.com (Πορτογαλία)
nutraholic.com (Ελληνικό με έδρα την Βουλγαρία)
Αλλά την ποικιλία σε "ψαγμένα" συστατικά και τιμές σαν το iherb δεν έχω βρει ακόμη.
tsakvas
τακτικό μέλος
Thank You
-Given: 0
«
Reply #173 on:
September 10, 2017, 09:59:35 PM »
Ιδίως στο θέμα των τιμών η απόσταση της iherb με άλλους ανταγωνιστές είναι χαώδης....
gatopardos
Σχολιαστής
Thank You
-Receive: 3
«
Reply #174 on:
September 11, 2017, 11:48:35 AM »
Φίλε Giannis mtrs καλημέρα και σε ευχαριστώ για την ενημέρωση των εταιρειών αλλά οι τιμές της nutrahonic.com είναι φαρμακείο, παράδειγμα συμπλήρωμα διατροφής της ΝΟW που το πουλά η iherb 10,80 η nutrahonic το πουλά 31 ευρώ και κάτι ψιλά. Κοινώς φίλε μου την κάτσαμε εάν δεν ανοίξει ξανά η πρόσβαση στην iherb.
Mε εκτίμηση.
Gatopardos
netwatcher
Σχολιαστής
Thank You
-Given: 8
«
Reply #175 on:
September 11, 2017, 12:07:14 PM »
Πάντως κάποιος εκεί στο τελωνείο 2-3-4-5€ διαφορά από το "λαθάκι" € - $ σε κάθε δέμα.....βγάζει καλό χαρτζιλίκι σε καθημερινή βάση.
giannis mtrs
Σχολιαστής
Thank You
«
Reply #176 on:
September 11, 2017, 12:57:50 PM »
Φίλε gatopardos είναι λάθος για την τσέπη σου να αναζητάς αμερικανικές εταιρίες όπως doctor's best,life extention,solgar, nature's plus &now foods σε Ευρωπαϊκό έδαφος,από μαγαζί εντός Ευρώπης,διότι τα σκευάσματα υπόκεινται σε δασμούς,φόρους,κέρδη αντιπροσώπων/διανομέων και μεταπωλητών. Ψάξε το αντίστοιχο συστατικό που σε ενδιαφέρει στις αντίστοιχες ευρωπαϊκές εταιρίες.
Για παράδειγμα από iherb έβρισκα το συστατικό huperzine a 21 ευρώ τις 120 κάψουλες,ενώ στο prozis κοστίζουν 12,70 οι 90 (ίδια mcg/κάψουλα). Η
Haya Labs
(μιας και ανέφερα το huperzine a) είναι μια εταιρία με καλή γκάμα προϊόντων,πάλι αμερικάνικη men,αλλά έχει εκτενές δίκτυο διανομής στην Ευρώπη και διατηρεί κάπως καλές τιμές,πάλι
ανάλογα το προϊόν
που θες.
Στην περίπτωση κάποιων συστατικών,μου έκανε καλό να ψάξω και αλλού,καθώς βρήκα τιμές καλύτερες από iherb. Βασικά τις είχε βρει και πριν τις τελευταίες εξελίξεις.. από iherb ψώνιζα
μόνο
ότι ήταν πιο φτηνό από Ε.Ε. ή δεν (πολύ)υπήρχε εδώ. Αναλόγως του τι ζητάς,υπάρχουν εξαιρετικές προτάσεις σε άλλες εταιρίες,πολύ πιο οικονομικές.
netwatcher
Σχολιαστής
Thank You
-Given: 8
«
Reply #177 on:
September 11, 2017, 03:04:22 PM »
Για την ιστορία έχω ήδη κάνω και μια παραγγελία από bulkpowders η οποία έρχεται από UK. Προσωπικά είμαι 100% σίγουρος ότι δεν θα σταματήσει πουθενά, παρόλαυτα θα αναφέρω την εξέλιξη για να έχουμε ιστορικό και από αυτό το πεδίο.
stefanos kap
Σχολιαστής
Thank You
-Given: 1
«
Reply #178 on:
September 11, 2017, 05:03:37 PM »
Χάλασε το φαξ του τελωνείου και ξαχνούν να βρουν μια άλλη λύση να στείλουν τις έγκρισης με ενημέρωσε η ΕΟΦ.
Τι κανουμε τωρα; Περιμένουμε άλλο έναν μήνα για να πληρώσουμε 32 ευρώ και απο πανω;
peter28
Σχολιαστής
Thank You
-Given: 7
«
Reply #179 on:
September 12, 2017, 10:52:15 AM »
@giannis mtrs καταφερες και βρηκες αξιοπιστες πληροφοριες για την εταιρεια ΗΑΥΑ γιατι εγω το εψαξα και σταματησα τελευταια στιγμη την αγορα μου για haya
Print
Pages:
1
...
13
14
15
16
17
[
18
]