Author Topic: Πού να αγοράσω φθηνά και ποιοτικά συμπληρώματα Διατροφής;  (Read 227137 times)

0 Members and 3 Guests are viewing this topic.

Offline giannis mtrs

• Σχολιαστής
  • Thank You
  • -Given: 2
  • -Receive: 5
Δεν έχω αγοράσει ακόμη την εταιρία αυτή (Haya),έχω μείνει στο ότι έχει τα συμπληρώματα που θέλω σε καλές τιμές και σχετικά μεγάλη ποικιλία. Τι βρήκες; Καλό είναι να βοηθάμε ο ένας τον άλλο..

Offline peter28

• Σχολιαστής
  • Thank You
  • -Given: 7
αυτο ακριβως δεν βρηκα τπτ απο προδιαγραφες που ψαχνω πριν αγορασω συμπληρωματα

Offline giannis mtrs

• Σχολιαστής
  • Thank You
Τι εννοείς ακριβώς;;

Offline raphael

• τακτικό μέλος
  • **
  • Thank You
  • -Given: 6
  • -Receive: 2
Μόλις παρέλαβα το δέμα μου από το ταχυδρομείο. Πλήρωσα 30 ευρώ, από τα οποία τα 15 τέλη εκτελωνισμού και τα άλλα 15 Φ.Π.Α.

Η συνολική τιμή του πακέτου ήταν 40 ευρώ μαζί με τα μεταφορικά. Αυτό αναγράφεται καθαρά στην ετικέτα που έχει κολλήσει το iHerb πάνω στο πακέτο.

Στο τελωνείο το κοστολόγησαν στα 60 ευρώ.

Προσοχή παιδιά. Κοστολογούν όπως και ότι θέλουν, τελείως αυθαίρετα. Δεν σηκώνουν τα τηλέφωνα (όπως είναι γνωστό πια) και στο ταχυδρομείο μου είπαν φυσικά πως δεν είναι δική τους δουλειά κι αυτοί απλά εισπράττουν.

Αυτή την στιγμη ψάχνω να δω τι μπορώ να κάνω και σε ποιον ν'απευθυνθώ (ξεκινώντας από τον Συνήγορο του Πολίτη). Καλό θα ήταν να δούμε αν μπορούμε να κάνουμε κάτι όλοι μαζί.

Δεν είναι τα έξτρα έξοδα, ο άπειρος χαμένος χρόνος και η ψυχολογική φθορά, είναι η κοροϊδία του να σε χρεώνουν και όσο θέλουν, χωρίς καμία αιτιολόγηση.

Offline gatopardos

• Σχολιαστής
  • Thank You
  • -Receive: 3
Παιδιά καλησπέρα, παιδιά το επαναλαμβάνω εάν δεν αλλάξει κάτι η iherb με τις φθηνές τιμές τελείωσε και ευτυχώς τα συμπληρώματα διατροφής που έχω πάρει μου φθάνουν περίπου μέχρι τον Μάιο του 2018 και ελπίζω μέχρι τότε να αλλάξει κάτι.
Eπίσης παιδιά έχω ψάξει σε Ευρωπαϊκά σαιτ για Lamberts,Hailth Aid, lines αλλά δεν βρήκα φθηνές τιμές μήπως γνωρίζει κανείς κάτι εδώ μέσα? που μπορούμε να αγοράσουμε αυτές τις μάρκες φθηνά στην Ευρώπη?

Ευχαριστώ

Φιλικά.

Gatopardos

Offline giannis mtrs

• Σχολιαστής
  • Thank You
Παιδιά θέλω τη βοήθειά σας. Όπως σας έχω ξαναπεί 4 δέματα περίμενα από iherb. Το ένα ήρθε και δεν πλήρωσα τίποτα απολύτως. Περιμένω άλλα 3 και πριν λίγο παρέλαβα συστημένη επιστολή που είχε μέσα τις παρακάτω φωτοτυπίες.
Το δέμα του οποίου δίνει αριθμό ταυτοποίησης,πως ξέρω σε ποιο δέμα αναφέρεται από τα 3 που περιμένω; Λογικά συμπληρώνω την Υπεύθυνη Δήλωση και την στέλνω στο e-mail του τελωνείου που μου δίνει; Και αυτό ήταν,τέλος; Με ΕΟΦ κτλ δεν μπερδεύομαι;
Δείτε τις φώτος στον παρακάτω σύνδεσμο.
https://i.imgur.com/GS58MGf.jpg
https://i.imgur.com/1fCIIF5.jpg

@raphael Φίλε πραγματικά λυπάμαι και ενθαρύνω όλους να κάνουμε την ίδια διαδικασία με τον συνήγορο του πολίτη και κάθε άλλο μέσο. Διότι ακόμα και να θέλουμε να παραγγείλουμε κάτι με κόστος κάτω από 22 ευρώ,δεν ξέρουμε αν αυτοί αυθαίρετα το κοστολογήσουν 30 ή 40 ευρώ και έτσι πληρώσουμε τα 15 ευρώ +ΦΠΑ. Σε άλλο φόρουμ που διαβάζω πάλι,ακριβώς τα ίδια καταγγέλουν. Πρέπει να αντιδράσουμε πολύ δυναμικά!!

Offline giannis mtrs

• Σχολιαστής
  • Thank You
@gatopardos Χθες πληροφορήθηκα για το bodybuilding.com το οποίο είναι αμερικανικό,αλλά επιλέγοντας ως χώρα αποστολής δέματος στην Ελλάδα,θα σταλεί μέσω της Ευρωπαϊκής αποθήκης του καταστήματός τους. Έτσι δεν θα υπάρξουν επιπλέον κόστη (τελωνεία,δασμοί,ΦΠΑ κτλ..) τα έξοδα αποστολής σε κουτάκια με χάπια είναι κάπου στα 13 ευρώ σε μια δοκιμαστική προσπάθεια που έκανα. Έβαλα κάπου 13 κουτιά με χάπια. Μετά ανέβασα κι άλλο την ποσότητα και πήγε στα 18 ευρώ. Κάπου κάπου έχει έκπτωση 20% σε όλο το σάιτ,οπότε τέτοιες στιγμές είναι σαν να μην πληρώνεις έξοδα αποστολής. Έχει κάποια συμπληρώματα που βρίσκεις στο iherb (now foods κτλ).
Αν μπορεί κάποιος να βοηθήσει στο προηγούμενο ποστ μου,θα του ήμουν ευγνώμων.

Offline raphael

• τακτικό μέλος
  • **
  • Thank You
  • -Given: 6
  • -Receive: 2
@giannis mtrs Δυστυχώς δεν μπορείς να ξέρεις σε ποιο πακέτο αναφέρονται. Συμπληρώνεις την δήλωση, πηγαίνεις στο Κ.Ε.Π. της περιοχής σου με ταυτότητα, την υπογράφεις μπροστά στον υπάλληλο (όχι απ'το σπίτι, γιατί μπορεί να έχεις πρόβλημα) και την στέλνεις με email.

Για τα υπόλοιπα τι να πω... Όλο το θέμα, απ'την αρχή ως το τέλος (πχ. Φ.Π.Α. στα μεταφορικά) είναι μια τεράστια κοροϊδία, αλλά η αιθαίρετη _και τελείως αδικαιολόγητη_ υπερκοστολόγηση από πάνω που σε εξοργίζει και σε προδιαθέτει ν'ανταποδώσεις, είναι τυπικό παράδειγμα του πως λειτουργεί αυτή η χώρα των "ανεύθυνων υπευθύνων" και οι πραγματικός λόγος που τελικά δεν θα προκόψουμε ποτέ...

Offline stefanos kap

• Σχολιαστής
  • Thank You
  • -Given: 1
  • -Receive: 8
Ρε παιδιά αυτά τα ΦΠΑ που λέτε με τρομάζουν..

2 πακέτα εχω, το ενα είναι 84 ευρώ και το άλλο 59...

Δηλαδή 100 ευρώ φόρους; Πάει καλά η ελτα;

Offline gatopardos

• Σχολιαστής
  • Thank You
  • -Receive: 3
Φίλε giannis mtrs σε ευχαριστώ για τις πληροφορίες για αγορά βιταμινών.Παιδιά τώρα θα σας γράψω την εμπειρία που είχα σήμερα στο ταχυδρομείο της περιοχή μου σε 4 δεματάκια-πακέτα τα δύο ψιλομεγαλούτσικα σε όγκο που παρέλαβα από Aliexress.com και τα είχα παραγγείλει αρχές Αυγούστου πριν πάρω από εδώ το σάιτ όλον αυτόν τον χαμό με τις νέες συμπεριφορές των Ελληνικών τελωνείων. Είχα παραγγείλει ένα ρολόι που από 120 ευρώ το είχε προσφορά 32€ περίπου, ένα badydoll πολύ γαμάτο..........- αστεράτο για την φιλενάδα μου σε προσφορά 15,99€ από 30€,ένα άλλο προϊόν 9,90€ και ένα άλλο 6,99 και όλα ήταν σε δικά τους πακέτα-δεματάκια, δηλαδή το καθένα μόνο του και δεν σας κρύβω ότι είχα ανησυχήσει πολύ με όλα αυτά τα νέα τεκταινόμενα των Ελληνικών Τελωνείων και έτυχε να έρθουν τα προϊόντα όλα μαζί αν και ήταν από εντελώς διαφορετικούς πωλητές του Aliexpess.com.Αποτέλεσμα τα πήρα όλα σαν κύριος χωρίς να πληρώσω κάτι και έφυγα και μου έκανε εντύπωση αυτό γιατί είχα επηρεαστεί από τα νέα Τελωνειακά δεδομένα και από το Aliexpress.com αγοράζω προϊόντα είτε για μένα είτε για να τα κάνω δώρα από τα τέλη του 2011.Δηλαδή ρε παιδιά στο κράτος-(μπουρδέλο) που ζούμε τι γίνεται? είναι η φάση όπου σε πιάσουν και όπου τους πιάσεις? η ο καθένας υπάλληλος πόσο όρεξη έχει να κάνει η όχι εκτεταμένο έλεγχο?

Φιλικά.

Garopardos