ΠΡΟΣΦΟΡΑ για όσους επιθυμούν ΜΟΝΟ τα έντυπα βιβλία:

Όπως ίσως διαπιστώσατε, τα έντυπα βιβλία πωλούνται πλέον μόνο με τη συνοδεία των νέων ψηφιακών βιβλίων. Παρόλο που προτείνω θερμά την απόκτηση των έντυπων βιβλίων μαζί με τα νέα ψηφιακά βιβλία (είναι η πιο συμφέρουσα επιλογή και ως περιεχόμενο και ως τιμή), έχω λάβει αρκετά αιτήματα για αγορά σκέτων των έντυπων βιβλίων, όπως δηλαδή τα αγόραζαν τα τελευταία χρόνια (και τα αγάπησαν) χιλιάδες αναγνώστες. Γι αυτό το λόγο δημιούργησα αυτή τη σελίδα αγοράς μόνο των έντυπων βιβλίων.

ΠΡΟΒΛΗΜΑ: Ένα μικρό πρόβλημα είναι ότι η πώληση γίνεται απ' ευθείας από εμένα και αυτό σημαίνει ότι χρειάζεται έξτρα χρόνος (πακετάρισμα, επίσκεψη στο ταχυδρομείο) και έξτρα ταχυδρομικά έξοδα, μιας και εγώ ως ιδιώτης δεν έχω προνομιακές χρεώσεις στα ταχυδρομικά έξοδα. Αυτό αυξάνει λίγο την τιμή και τον χρόνο παράδοσης. Όπως θα δείτε παρακάτω, σας συμφέρει οικονομικά η παραγγελία 2 ή περισσότερων έντυπων βιβλίων και όχι μόνο ενός. Η επιλογή όμως είναι δική σας. Ο λόγος για τον οποίο συχνά ζητάνε περισσότερα αντίτυπα οι αναγνώστες είναι για δώρα σε φίλους, για δώρα σε εργαζόμενους μίας επιχείρησης κλπ

Διαθέσιμες επιλογές:

Αποκτήστε 1 έντυπο βιβλίο στην τιμή των 24€.

Αποκτήστε 2 έντυπα βιβλία στην τιμή των 30€.

Αποκτήστε 3 ή περισσότερα με +10€ για κάθε επιπλέον βιβλίο. (πχ. 3 αντίτυπα 40€, 4 αντίτυπα 50€, 9 αντίτυπα 100€, κ.ο.κ.)

* Ως "έντυπο βιβλίο" εννοώ οποιοδήποτε από τα 2 έντυπα βιβλία προτιμάτε. Πχ. μπορεί κάποιος που παραγγέλνει 3 αντίτυπα να ζητήσει και τα 3 να είναι βιβλία για το κάπνισμα ή να είναι 2 Γλυκό Ένστικτο + 1 κάπνισμα, κ.ο.κ.

** Στην τιμή περιλαμβάνονται και τα ταχυδρομικά έξοδα.

Πώς θα παραγγείλετε:

Στείλτε ένα απλό μέιλ στην διεύθυνση στο οποίο να μου γράφετε την ταχυδρομική σας διεύθυνση, ένα τηλέφωνο (για τον ταχυδρόμο) και πόσα και ποια βιβλία θέλετε. Πχ. "ενδιαφέρομαι για 4 έντυπα βιβλία, 3 για το κάπνισμα και 1 γλυκό ένστικτο". Εντός ωρών θα σας στείλω απάντηση με τον τρόπο πληρωμής και μετά θα γίνει η αποστολή των αντιτύπων που ζητήσατε.

ΔΙΕΥΚΡΙΝΙΣΕΙΣ:
- Παρακαλώ μην επικοινωνείτε για αυτήν την προσφορά μέσω φέισμπουκ. Επικοινωνήστε μόνο με email.
- Για την δική μας διευκόλυνση, γράψτε (αν θέλετε) στο θέμα (subject) του μέιλ σας "παραγγελία έντυπων βιβλίων" (και στο περιεχόμενο αυτά που σας είπα παραπάνω). Στο μέιλ σας θα απαντήσω το συντομότερο εγώ ή ένας φίλος συνεργάτης που με βοηθά.

ευχαριστώ για την κατανόηση!

Θανάσης Αποστόλου