ΜΕΘΟΔΟΣ ΕΠΙΤΥΧΙΑΣ ΓΙΑ ΜΑΘΗΤΕΣ - ΦΟΙΤΗΤΕΣ (και όχι μόνο)

Τι είναι: Είναι ένα ολοκληρωμένο πρόγραμμα που αποτελείται από 7 βίντεο συνολικής διάρκειας περίπου 90 λεπτών + ένα ebook.

Σε ποιους απευθύνεται: Σε ΟΠΟΙΟΝΔΗΠΟΤΕ κάνει πνευματική εργασία, ειδικά αν αυτή εμπλέκει και μάθηση: Για παράδειγμα, μαθητές (από Α' λυκείου και πάνω), φοιτητές, συγγραφείς, επιστήμονες κλπ. Πρόκειται για ένα εισαγωγικό πακέτο διαχείρισης χρόνου και παραγωγικότητας, προπομπός μίας πολύ μεγαλύτερης εργασίας που ετοιμάζω, η οποία θα αφορά ενήλικους.

Τι υπόσχεται: Εκτόξευση της παραγωγικότητας στην πνευματική εργασία μέσω μοντέρνων επιστημονικά επιβεβαιωμένων μεθόδων μάθησης.

Τα βίντεο:

 •  

  1ο βίντεο:

 •  

  2ο βίντεο:

   

  3ο βίντεο:

   

  4ο βίντεο:

   

  5ο βίντεο:

   

  6ο βίντεο:

   

  7ο βίντεο:

   

  Πώς θα κατεβάσεις δωρεάν το βιβλίο

  Όσοι βρήκατε ενδιαφέροντα τα βίντεο θα πρέπει ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ να αποκτήσετε και αυτό το βιβλίο. Για τον πρώτο καιρό της κυκλοφορίας του, το βιβλίο θα δίνεται δωρεάν σε όσους βοηθήσουν στη διάδοση της μεθόδου.

  Διαδικασία σε 3 βήματα:

  1) Κοινοποιήστε στο Φέισμπουκ αυτή τη σελίδα που διαβάζετε (http://www.skeftomai.gr/students.html) ή (για να το κάνω πιο εύκολο) οποιαδήποτε δημοσίευση σας αρέσει από την ομάδα φέισμπουκ του Skeftomai.gr. πχ. το 1ο εισαγωγικό βίντεο για μαθητές και φοιτητές, κάποιο βίντεο για θέματα υγείας, διακοπής καπνίσματος κλπ. Θα βρείτε εύκολα μία δημοσίευση κοντά στα ενδιαφέροντά σας. (Αν δεν έχετε φέισμπουκ ζητήστε να το κάνει κάποιος συγγενής ή φίλος που έχει, και θα στείλω σε αυτόν το βιβλίο να σας το δώσει).

  2) Προσέξτε η κοινοποίησή σας να είναι ΔΗΜΟΣΙΑ, δηλαδή να έχει το εικονίδιο της υδρογείου σφαίρας, για να είναι ορατή και σε εμάς. Επίσης δε γίνονται δεκτές οι κοινοποιήσεις από ψεύτικα ή παρατημένα προφίλ.

  3) Στείλτε ένα προσωπικό μήνυμα στον Θανάση Αποστόλου, γράφοντας μόνο την λέξη “ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ”.

  Αυτό ήταν!

  Αφού ελεγχθεί η κοινοποίησή σας, σας θα απαντήσω στο μήνυμά σας με τον σύνδεσμο για να κατεβάσετε το βιβλίο στον υπολογιστή σας ή το κινητό σας. Έκανα πολύ κόπο για να φτιάξω και το βιβλίο και όλη αυτή τη σειρά των 7 βίντεο. Και το έκανα αφιλοκερδώς από αγάπη προς τους μαθητές μου. Γι αυτό παίρνω το θάρρος να σας ζητήσω αυτό το ένα λεπτό απ' τον χρόνο σας. Σας ευχαριστώ όλους προκαταβολικά!