Skeftomai.gr - Community
Skeftomai.gr
Βίντεο
Welcome,
Guest
. Please
login
or
register
.
1 Hour
1 Day
1 Week
1 Month
Forever
Login with username, password and session length
Skeftomai.gr
Home
Forum
Help
Login
Register
Skeftomai.gr - Community
»
ΔΙΑΤΡΟΦΗ & ΕΥΕΞΙΑ
»
Συνταγές!
»
Ψωμί και ζύμες ΧΩΡΙΣ ΣΙΤΑΡΙ
»
Ζύμη για πίτσα από αλεύρι αμυγδάλου
Print
Pages: [
1
]
Go Down
Author
Topic: Ζύμη για πίτσα από αλεύρι αμυγδάλου (Read 15121 times)
0 Members and 1 Guest are viewing this topic.
martr17
Περαστικός
Thank You
-Given: 2
-Receive: 0
Gender:
Ζύμη για πίτσα από αλεύρι αμυγδάλου
«
on:
April 27, 2015, 08:54:09 PM »
Μιας και η μεγάλη μου αδυναμία είναι η πίτσα, μετά την ανάγνωση του βιβλίου δοκίμασα την παρακάτω συνταγή την πρώτη μου "άφθονη" Κυριακή . Εξαιρετική!!
Ζύμη για πίτσα
Συστατικά
½ κούπα αλεύρι αμυγδάλου
2 αυγά
1 κουτ. σούπας λάδι καρύδας λιωμένο
1 κουτ. γλυκού baking powder
1 κ.γ αλάτι
Ριγανη
Σκόρδο σε σκόνη (προαιρετικά)
Παρασκευή
Προθερμαίνουμε τον φούρνο στους 180 βαθμούς.
Στρώνουμε ένα ταψί 20*20 με αντικολλητικό χαρτί.
Σε ένα μικρό μπολ ανακατεύουμε το αλεύρι, το μπέικιν και το αλάτι.
Προσθέτουμε το λάδι καρύδας και τα αυγά.
Χτυπάμε όλα τα υλικά μαζί με ένα πιρούνι ή σύρμα και απλώνουμε το μίγμα στο ταψί.
Πασπαλίζουμε με τη ρίγανη.
Κατόπιν προσθέτουμε τα υλικά για την πίτσα της αρεσκείας μας και ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 230c στη χαμηλή θέση του φούρνου, για 30 λεπτά.
Καλή μας όρεξη !!
Logged
Tzo
νέο μέλος
Thank You
-Given: 0
-Receive: 4
Gender:
Αν θέλεις να είσαι δυνατός, μάθε να πολεμάς μόνος.
Απ: Ζύμη για πίτσα από αλεύρι αμυγδάλου
«
Reply #1 on:
May 01, 2015, 08:34:03 PM »
Καλησπέρα,
έχω δυο ερωτήσεις:
1. το λάδι καρύδας έχει έντονο άρωμα,δίνει δηλαδή γεύση καρύδας στη ζύμη?
2. στο μπέικιν , όπως και στη μαγιά γράφει στα συστατικά ότι πιθανόν να περιέχουν γλουτένη σίτου , είναι οκ? (γιατί ήθελα να χρησιμοποιήσω και το σκεφτόμουν. )
Ευχαριστω
Logged
Tzo
Print
Pages: [
1
]
Go Up
Skeftomai.gr - Community
»
ΔΙΑΤΡΟΦΗ & ΕΥΕΞΙΑ
»
Συνταγές!
»
Ψωμί και ζύμες ΧΩΡΙΣ ΣΙΤΑΡΙ
»
Ζύμη για πίτσα από αλεύρι αμυγδάλου