ΠΡΟΣΦΟΡΑ για όσους επιθυμούν ΜΟΝΟ τα έντυπα βιβλία:

Όπως ίσως διαπιστώσατε, τα έντυπα βιβλία πωλούνται πλέον μόνο με τη συνοδεία των νέων ψηφιακών βιβλίων. Παρόλο που προτείνω θερμά την απόκτηση των έντυπων βιβλίων μαζί με τα νέα ψηφιακά βιβλία, έχω λάβει αρκετά αιτήματα για αγορά σκέτων των έντυπων βιβλίων, όπως δηλαδή τα αγόραζαν (και τα αγάπησαν) τα τελευταία χρόνια χιλιάδες αναγνώστες. Γι αυτό το λόγο δημιούργησα αυτή τη σελίδα αγοράς μόνο των έντυπων βιβλίων.

ΠΡΟΒΛΗΜΑ: Ένα μικρό πρόβλημα είναι ότι η πώληση γίνεται απ' ευθείας από εμένα και αυτό σημαίνει ότι χρειάζεται έξτρα χρόνος (πακετάρισμα, επίσκεψη στο ταχυδρομείο) και έξτρα ταχυδρομικά έξοδα, μιας και εγώ ως ιδιώτης δεν έχω προνομιακές χρεώσεις στα ταχυδρομικά έξοδα. Γι αυτό η ελάχιστη παραγγελία είναι τα 3 τεμάχια. Ο λόγος για τον οποίο συχνά ζητάνε περισσότερα αντίτυπα οι αναγνώστες είναι για δώρα σε φίλους, για δώρα σε εργαζόμενους μίας επιχείρησης, και άλλοι.

Προσφορά για το καλοκαίρι του 2020: Η κανονική τιμή είναι 15€ ανά βιβλίο, αλλά για όλο το φετινό καλοκαίρι ισχύει έκπτωση 33%, έτσι κάθε βιβλίο θα σας κοστίσει μόνο 10€!

Διαθέσιμες επιλογές:

- Αποκτήστε 3 έντυπα βιβλία στην τιμή των 30€.

- Αποκτήστε 4 έντυπα βιβλία στην τιμή των 40€.

- Υπολογίστε +10€ για κάθε επιπλέον βιβλίο. (πχ. 6 αντίτυπα 60€, 10 αντίτυπα 100€, κ.ο.κ.)

* Ως "έντυπο βιβλίο" εννοώ οποιοδήποτε από τα 2 έντυπα βιβλία προτιμάτε. Πχ. μπορεί κάποιος που παραγγέλνει 3 αντίτυπα να ζητήσει και τα 3 να είναι βιβλία για το κάπνισμα ή να είναι 2 Γλυκό Ένστικτο + 1 κάπνισμα, κ.ο.κ. ** Στην τιμή περιλαμβάνονται και τα ταχυδρομικά έξοδα.

Πώς θα παραγγείλετε:

Στείλτε ένα απλό μέιλ στην διεύθυνση στο οποίο να γράψετε την ταχυδρομική σας διεύθυνση, ένα τηλέφωνο (για τον ταχυδρόμο) και πόσα και ποια βιβλία θέλετε. Παράδειγμα: "Θέλω 4 βιβλία, 1 για το κάπνισμα και 3 γλυκό ένστικτο". Μόλις λάβω το μέιλ σας θα σας στείλω απάντηση με τον τρόπο πληρωμής και μετά θα γίνει η αποστολή των βιβλίων που ζητήσατε.

ΔΙΕΥΚΡΙΝΙΣΕΙΣ:
- Για την δική μας διευκόλυνση, γράψτε (αν θέλετε) στο θέμα (subject) του μέιλ σας "παραγγελία έντυπων βιβλίων" (και στο περιεχόμενο αυτά που σας είπα παραπάνω). Στο μέιλ σας θα απαντήσω το συντομότερο εγώ ή ένας φίλος συνεργάτης που με βοηθά. Παρακαλώ μην επικοινωνείτε για αυτήν την προσφορά μέσω φέισμπουκ. Επικοινωνήστε μόνο με email.
- ΑΝΤΙΚΑΤΑΒΟΛΗ: Αν επιθυμείτε να πληρώσετε με αντικαταβολή, θα χρεωθείτε τα μεταφορικά έξοδα και την αντικαταβολή, αλλά θα υπάρχει 6€ ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΕΚΠΤΩΣΗ στο δέμα σας (πχ. για 3 βιβλία πληρώνετε 24€, για 8 βιβλία πληρώνετε 74€). Σε αυτήν την περίπτωση ενημερώστε μας στο μέιλ σας για την εταιρία με την οποία προτιμάτε να γίνει η αποστολή.
- ΑΦΙΕΡΩΣΗ. Αν θέλετε να γράψω μία δική μου προσωπική αφιέρωση σε ένα από τα αντίτυπα που θα λάβετε (στην 1η εσωτερική σελίδα), πείτε το μου στο στο μέιλ σας. Πείτε μου σε ποιο βιβλίο (αν παραγγείλετε και από τα δύο βιβλία) και γράψτε μου σε ποιον (μικρό όνομα) απευθύνεται η αφιέρωσή.

Ευχαριστώ από καρδιάς για την συμμετοχή σας!

Θανάσης Αποστόλου